” Kenapa saya dengar macam 17 ringgit 17 ringgit.. “

Dato’ Seri Siti Nurhaliza Kongsi Video0 Teaser Lagu Barunya Namun Komen Netizen Ini Membuat Ramai Ketawa Terbah4k-Bah4k. Resp0n Tok Ti Pula Kelakar Sangat !!¬†

Nama Siti Nurhaliza tidak perlu diperkenalkan lagi. Beliau merupakan antara artis yang mampu mengekalkan populariti sejak dari awal kemunculannya sehingga kini. Walaupun kini beliau bergelar Dato’ Seri namun sikapnya yang merendah diri sering dipuji.

Penyanyi Nombor 1 Malaysia dan juga Penghibur Nombor 1 Asia ini memulakan kerjayanya dalam industri muzik Malaysia pada usia 16 tahun lagi. Beliau membina kerjaya sebagai penyanyi selepas memenangi pertandingan nyanyian Bintang HMI anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM).

Sepanjang kerjayanya, Dato’ Siti telah memenangi pelbagai anugerah dalam industri muzik dari dalam dan luar negara. Sehingga kini beliau telah memenangi hampir 300 anugerah dan penghargaan. Disebabkan itu beliau muncul sebagai satu-satunya penyanyi Malaysia paling berjaya di dalam sejarah Industri Muzik Malaysia .

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Siti memuatnaik video teaser untuk lagu baharunya yang berjudul 7 Nasihat. Lagu ini akan diperdengarkan secara menyeluruh pada jam 12 malam ini di semua platfom digital. Kepada peminat Dato’ Siti sama-sama kita nantikan.

Jom tonton video teaser di bawah :

Rata-rata netizen tidak sabar menanti single baru Dato’ Siti. Antara komen-komen mereka :

” Xsabar nk tgk n dengar.. Muziknya teringat kt arw4h pak ngah.. “

” Woww.. xsabar nk dengar¬†#7nasihat “

” Adududuuuu daku tidak saberrrr lagi.. tak keru4n sungguh hati ini.. “

” Wow.. cepat laaa.. tk sabar ne… “

” Cant wait.. “

Namun komen dari seorang netizen ini begitu mencu1t hati :

Ad01, macam-macam kan netizen ni. Kalau dia tak komen begitu, admin pun tak perasan sebutan Dato’ Siti tu. Memang sekali dengar bunyinya macam 17 ringgit. Kepada peminat Dato’ Siti semestinya tidak sabar mendengar lagu baru beliau. Tunggu ye 12 malam ni !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Siti Nurhaliza by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..