” Ad0i berapa kali ulang tengok. Ada-ada je akak ni. Haha.. “

Bila Elly Mazlein Bersuara Terhadap Netizen Yang Mengec4m Reaksi Gat4l Kak Lina Tempoh Hari. Ad0i, Sak1t Perut Gelak Dia Punya Lawak !!

Sejak mendirikan rumahtangga, Elly Mazlein sering berkongsi kisah hidupnya bersama suami di akaun Instagram. Ramai peminat begitu gembira melihat kebahagiaan Elly dan suaminya Azlan. Elly juga dilihat begitu gembira setelah bergelar sebagai seorang isteri.

Elly atau nama sebenarnya ialah Sharifah Aida Mazlina binti Syed Hanafi lebih mesra dipanggil sebagai Kak Lina P0m P0m. Ini merupakan perkahwinan kedua buat Elly. Sebelum ini, Elly pernah berkahwin dengan Azmi Hatta dan dikurniakan seorang anak perempuan bernama Puteri Sara Sefhia.

Elly kini lebih dikenali sebagai seorang pelakon dan pengacara berbanding sebagai seorang penyanyi seperti pada awal kemunculannya dalam industri hiburan. Elly banyak membintangi drama dan telefilem dan sering membawakan watak komedi.

Menerusi akaun Instagram, Elly berkongsi video bercakap dalam loghat perak dan kelantan. Elly memuatnaik video ini bertujuan untuk memberi amaran kepada seorang netizen bernama Maznah Tina yang telah mengec4m beliau melalui komen di facebook.

Rata-rata netizen terhibur menonton video Kak Lina. Antara komen-komen mereka :

” Haaaa…yerongeh hajerrr kelakor bebeno kamu ye. Hiii.. “

” Tgh pakai masker ni. Menyesal tgk video ni kome.. Berkedut gelak.. Haha.. “

” Haha.. Ambo rasa mmg tk bleh bw bincang ni.. “

” Hahaha.. Adoi berapa kali ulang tgk.. “

” Maznah Tina tu dh deactivated la fb dia kak Lina.. Last sempat la screensh0t dia minta maaf.. “

” Haha.. Ada2 je akak ni.. “

Ini komen yang diberikan oleh netizen tersebut mengenai video Elly yang dic1um oleh suaminya ketika memasak :

Ad0i, lawak sungguh Kak Lina kita. Jangan dibuat main nak kec4m orang tentu pasal sekarang ni. Sekali kena perl1 terus makan dalam. Khabarnya netizen tersebut sudah menutup akaun facebooknya. Sekarang ni nak jadi makcik bawang pun kena berhati-hati tau !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..