” Kalau terbang, kedai hardware takde jual bendalah tu Brahim.. “

Aidid Marcello Kongsi Video Gelag4t Anak Bongsunya, Ibrahim Terlupa Zip Seluar, Buatkan Netizen Tidak Henti-Henti Ketawa.. 

Ada saja yang dikongsikan oleh bekas pengacara terkenal Aidid Marcello tentang anak-anak beliau. Malah siapa sangka, kelihatan kesemua anak-anak Aidid serta pasangannya, Norzie Pak Wan Chek sudah besar. Pasangan ini telah mendirikan rumah tangga selama 15 tahun.

Dikurniakan 4 orang cahaya mata, 3 lelaki dan seorang perempuan sudah pasti membuatkan suasana rumah tangga pasangan ini dilihat sangat bahagia. Aidid yang telah mempunyai syarikat sendiri kini banyak meluangkan masa bersama-sama anak-anak.

Turut dikongsikan oleh Aidid tentang aktiviti bersama keluarga menerusi akaun Instagram. Dilihat Aidid merupakan seorang ayah yang sangat penyanyang, manakan tidak, melihat gelag4t dalam video yang dikongsikan, beliau kelihatan sangat akrab bersama-sama anak-anak beliau.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram, Aidid telah berkongsi satu video beliau bersama anak bongsunya, Ibrahim. Video yang dirakamkan sendiri oleh Aidid itu sangat kelakar kerana, Ibrahim yang kelam kab0t untuk ke sekolah terlupa untuk zip seluarnya.

Tonton video yang telah dikongsikan oleh Aidid di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur melihat video yang telah dikongsikan oleh Aidid itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ibrahim oo Ibrahim.. Mcm2 .. “

” Panas lah Abah… Tadi masukkan angin kejap…. “

” Hahahaha.. Ibrahim²… Nasib la hensem.. “

” Mcm2 lar Ibrahim nih.. Tp hensom boy gitu… Kereh prot hakak gelak.. “

” Apeni lupa zip!! Hahahahha .. “

” Klu terbang, kedai hardware tkde jual bendalah tu Brahim.. “

” Hahahaha.. Mcm2 la Pak Brahim ni.. “

” Spenda ada.. Mana boleh lari.. “

Kelakar betul lah video ni. Comel sungguh Ibrahim anak bongsu Aidid ni. Tergesa-gesa nak ke sekolah sampai lupa nak zip seluar. Lain kali tengok betul-betul tau Ibrahim, hehehe. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Aidid serta keluarga sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidid Marcello by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..